PaccFloorService

Stökskesweg 12
5571 TJ Bergeijk

ElastoBridge, een flexibele voegovergang

ElastoBridge: Een perfecte werkvloer dankzij een elastische, flexibele voegovergang

Dilatatievoegen

Veel werkplaatsen en magazijnen hebben een groot vloeroppervlak waardoor dilatatievoegen nodig zijn. Zonder deze voegen zouden er scheuren kunnen ontstaan in de vloer als gevolg van temperatuurwisselingen. Hoewel die voegen dus noodzakelijk zijn, geven ze tegelijkertijd vaak veel hinder, met name voor machines die over de vloeren moeten rijden.

ElastoBridge voegovergang vloer

Steentje in de schoen

Wanneer je door een magazijn loopt, lijkt het alsof die dilatatievoegen nauwelijks hinder veroorzaken want het hoogteverschil met de vloer is zo minimaal. Zo’n voeg is voor een heftruck echter hetzelfde als een piepklein steentje in de schoen van een wandelaar. Met het blote oog is het nauwelijks te zien maar wanneer je het niet verwijdert, loop je je hele voet kapot. Wie op een heftruck zit, zal geen last ondervinden wanneer hij één keer over een voeg rijdt, maar wat ga je voelen na een hele dag, of na een week? Niet alleen de chauffeur, ook de goederen die vervoerd worden zullen eronder lijden.

Elastische, flexibele voegovergang

PACC floorservice heeft met Elastobridge het perfecte middel om de oneffenheden van dilatatievoegen weg te nemen. Heel eenvoudig gezegd: de voegen worden uitgeslepen waarna de Elastobridge in de ontstane ruimte wordt ingebracht, nog even polijsten en de vloer kan weer in gebruik genomen worden. De werkzaamheden hoeven nauwelijks onderbroken te worden want één uur na uitvoering is de vloer alweer berijdbaar. Natuurlijk is het gehele proces wel iets ingewikkelder dan het hier klinkt maar dankzij een ruime ervaring weten de ervaren vakmensen van PACC floorservice precies hoe ze zo efficiënt mogelijk te werk moeten gaan. Elastobridge is niet alleen schok- en trillingsvrij, het is bovendien zwaar belastbaar, vloeistofdicht en – ook niet onbelangrijk – het is eenvoudig in onderhoud. Met dit product voldoet u aan de Europese Richtlijn 2002/44/EG die vanaf 2005 is geïmplementeerd in het arbobesluit maar zeker zo belangrijk is dat het personeel minder hinder ondervindt waardoor ze gezonder blijven en meer plezier hebben in het werk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies op maat.

Flexibele voegovergang ElastoBridge

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier