PaccFloorService

Stökskesweg 12
5571 TJ Bergeijk

Minder personeel dankzij een vlakke vloer

Minder personeel dankzij een vlakke vloer!

Is dat echt mogelijk: minder personeel nodig hebben doordat je een vlakke vloer hebt? Je hoort vaak zeggen wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is dat meestal ook zo. Inderdaad, meestal maar niet altijd.

Wie regelmatig op de vorkheftruck zit, zal bovenstaande stelling onmiddellijk begrijpen. Maar degenen die niet zelf achter het stuur zitten, hebben waarschijnlijk iets meer uitleg nodig.

Minder onregelmatigheden, meer snelheid

Hoe vlakker een vloer is, hoe minder weerstand een voertuig ervaart en minder weerstand levert een hogere snelheid op. Dan praten we uiteraard niet over tientallen kilometers per uur, toch kunnen verschillen die klein lijken een behoorlijk resultaat opleveren. Laten we eens een flink magazijn nemen waar tien heftrucks 24/7 aan het rijden zijn. Ook al wint een enkele chauffeur slechts 1,5 minuut per uur dan levert dat op jaarbasis voor tien chauffeurs toch al gauw zo’n 130.000 minuten op. Wanneer we uitgaan van een veertigurige werkweek dan zijn dat voldoende minuten om een persoon een heel jaar te laten werken.

Supervlakke betonnen vloer

Wat maakt het uit als het weibelt?

Magazijnen worden steeds efficiënter mede dankzij heftrucks die ervoor zorgen dat je goederen op grote hoogtes kunt wegzetten en/of verzamelen. De chauffeur gaat met de complete cabine vele meters omhoog. Wanneer een vloer dan niet  vlak is, gaat een voertuig wiebelen. Net boven de grond zal je daar niet zo veel van merken maar naarmate je verder de hoogte ingaat, zal je steeds meer het gevoel krijgen in een achtbaan te zitten. Kijk maar eens naar een boom in een storm: de stam staat stevig in de grond maar de top zwiept flink heen en weer. Daar wil je toch niet inzitten terwijl je goederen verzamelt?

Ik zie toch dat de vloek vlak is!

PACC floorservice heeft geavanceerde, gecertificeerde apparatuur om te meten of een vloer vlak is. De kleinste oneffenheid, niet zichtbaar voor het blote oog, wordt daarmee geregistreerd en gerapporteerd. Dankzij een jarenlange ervaring en een uitgebreid rapport ontvangt u een deskundig advies om uw vloer in een optimale staat te brengen. De chauffeurs zullen daarna niet alleen zien maar vooral ervaren dat de vloer vlak is.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vloer? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Resultaten vloer vlakheids metingen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier