PaccFloorService

Stökskesweg 12
5571 TJ Bergeijk

PACC floorservice werkt elke voeg en scheur weg met ElastoBridge

Vloerproblemen

PACC floorservice haalt alle oneffenheden uit magazijnen en ateliers. Voor de veiligheid en voor veel sneller werk. Met onze meetrobot leggen wij al uw vloerproblemen bloot, met onze ElastoBridge werken wij elke voeg of scheur weg.

PACC floorservice heeft al een kwarteeuw ervaring in de betonvloeren en is  gespecialiseerd in vlakheidsmetingen. Onze meetrobot brengt de vlakheid van het vloerveld in kaart en tevens worden ook scheuren, barsten, oneffenheden gesignaleerd. Je vindt die in elke werkplaats en magazijn, zelfs in splinternieuwe. Beton werkt nu eenmaal, net als hout. Hoe groter de betonoppervlakte, hoe meer krimp. Dat geeft schade aan elke voeg en die moet verholpen worden.

Flexibele voegovergang ElastoBridge magazijn

Waarom?

Op een vlakke vloer zonder obstakels, werkt alles veel sneller. Hefvorktrucks, palletwagens en orderverzameltrucks kunnen dan rijden zonder wankelen, zonder trillingen, zonder schokken. Vooral de metershoge hoogbouwtrucks voelen het verschil. Een klein beetje hoogteverschil onderaan voel je boven vijf tot zeven keer zo sterk aan, als een fikse zwaai.

Is dat zo erg?

Reken maar. Vooral de voegen zorgen voor fikse overlast. Daar rollen telkens twee wielen tegelijk overheen, met een schok tot gevolg. Door al die schokken krijgen de bestuurders op lange termijn gezondheidsproblemen. Geen enkele werkgever is blij met ziektegevallen bij zijn mensen. En alles draait tegenwoordig om aansprakelijkheid, dus gaan ook de verzekeringen op zoek naar de oorzaak. De vloer, dus.

Gescheurde vloer

Hoe PACC floorservice die problemen op?

In de meeste vloerovergangen zit een stalen profiel tussen de betonvlakken. Dat halen we eruit en we vervangen het door een elastische voeg in kunstharsgebonden materiaal. Die werkt zowel horizontaal, over de voeg heen, als verticaal, in de diepte van de voeg Dat procédé heet ElastoBridge.

Hoe lang duurt de herstelling?

Heel kort. Een magazijn hoeft er niet of amper voor stil te liggen. Wij kiezen het moment van de herstelling in samenspraak met het bedrijf. Twee uur nadat wij van de vloer verdwenen zijn, kan er weer volop over gereden worden.

Flexibele voegovergang ElastoBridge

Contactformulier

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.