PaccFloorService

Stökskesweg 12
5571 TJ Bergeijk

Veiligheid in een magazijn begint met vlakke vloeren

Veiligheid in een magazijn begint met vlakke vloeren

Oog voor veiligheid

Bedrijven besteden over het algemeen veel aandacht aan veiligheid op de werkvloer; helmen, veiligheidsschoenen en nog veel meer beschermende maatregelen worden toegepast. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van heftrucks dienen chauffeurs over de nodige papieren te beschikken om het voertuig deskundig te kunnen besturen. Wat echter vaak vergeten wordt is de basis, in dit geval letterlijk, namelijk de vloer in het magazijn.

De basis

PACC floorservice ziet regelmatig problemen met vloeren die niet vlak zijn. Met het blote oog is niet te zien dat er oneffenheden zijn maar de chauffeur zal het wel ervaren. Diverse gevolgen kunnen hierdoor optreden zoals lichamelijke klachten die misschien niet meteen verklaard kunnen of schade aan heftruck. Nog ernstiger consequenties zijn mogelijk wanneer ongelukken ontstaan, een pallet kan bijvoorbeeld van de heftruck vallen of in het ergste geval kan het voertuig kantelen waarbij persoonlijk letsel niet uitgesloten kan worden.

Oplossingen

Er kunnen verschillende oorzaken zijn van onvlakheden in de vloer en gelukkig heeft PACC floorservice in alle gevallen een passende oplossing, zoals gecertificeerde vlakheidsmetingen volgens de DIN 15185 & VDMA. De Elastobridge voegovergang ,een perfecte oplossing om problemen met voegovergangen te verhelpen. Welk probleem u ook heeft, PACC  floorservice heeft de mogelijkheden om het te vakkundig en snel te verhelpen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

ElastoBridge voegovergang vloer

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier