PaccFloorService

Stökskesweg 12
5571 TJ Bergeijk

Meten is weten

Meten is weten

Ik zie toch dat die vloer glad is?!

Inderdaad, het bovenstaande is een cliché maar daarom niet minder waar. Natuurlijk is niet álles te meten. Pijn, geluk en liefde zijn zomaar een paar voorbeelden van zaken die zich niet laten vastleggen in starre cijfertjes. De vlakheid van een vloer is echter een uitstekende bevestiging van het cliché dat je uitsluitend door goede metingen een exact antwoord kunt krijgen op een vraag.

Hoe kan ik dat weten?

Hoe kun je nou zeker weten dat die vloer ook inderdaad zo strak is als hij lijkt? Dat is heel simpel: dat kun je meten. Nou ja, natuurlijk kun je dat niet zelf doen maar je kunt het wel láten meten door een deskundige. Dankzij geavanceerde meetapparatuur kan hij precies aantonen wat de stand van zaken is.

Supervlakke betonnen vloer

Normen

Aan iedere vloer worden andere eisen gesteld, dat is onder andere afhankelijk van de manier waarop hij gebruikt wordt. Dat wil zeggen dat er ook verschillende normen zijn die bepalen of een vloer vlak genoeg is of niet. Het zou een te technisch en gecompliceerd verhaal zijn om in een paar woorden samen te vatten hoe dat precies in elkaar zit. Belangrijk is dat PACC Floorservice in alle gevallen de mogelijkheid en expertise bezit om de juiste metingen te verrichten.

FloorProfiler

Een compacte ‘robot’, de FloorProfiler, brengt de gehele vloer nauwkeurig in kaart. Alle gegevens worden rechtstreeks doorgestuurd naar een gecertificeerde, beveiligde computer. Hierdoor is het onmogelijk om de opgeslagen informatie te manipuleren waardoor de meetresultaten 100% betrouwbaar zijn. Duidelijke grafieken en een helder rapport laten zien wat de situatie is: Is de vloer voldoende vlak? Waar zitten eventuele knelpunten?

Vloervlakheid meten

Deskundig advies

Naast duidelijke grafieken en een helder rapport mag u een deskundig advies verwachten. Pieter Hendriks, eigenaar van PACC Floorservice kan u precies uitleggen hoe de vloer ervoor staat en wat nog belangrijker is: hij kan u adviseren over eventuele acties die u moet ondernemen wanneer de vloer niet voldoet aan de gestelde normen.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak wanneer u vragen heeft en neem eens een kijkje op de website, daar kunt u de FloorProfiler in actie zien.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op.

Contactformulier