PaccFloorService

Stökskesweg 12
5571 TJ Bergeijk

Meer dan 7000 m¹ tevreden klanten dankzij ElastoBridge

Meer dan 7000 m¹ tevreden klanten dankzij ElastoBridge

Door de jaren heen hebben we al meer dan 7.000 m¹ Elastobridge mogen aanbrengen bij diverse bedrijven in binnen- en buitenland en daar zijn we stiekem toch wel trots op.

Steeds meer bedrijven ervaren de voordelen van vloerovergangen die zijn uitgevoerd met ElastroBridge. U weet wel de trillings- en schokvrije, flexibele vloerovergang van PACC floorservice.

Op onze website is een lijst te zien van tevreden klanten uit Nederland en België die dankzij Pacc floorservice een oplossing hebben gevonden voor hun problemen. Hesbay Frost, Axell Logistics, Highlight, Mondi, Jan Tromp, van Rooijen Logistiek zijn zomaar een paar voorbeelden van namen die terug te vinden zijn in ons klantenbestand. Ook grote organisaties zoals Smurfit Kappa, Ikea, Colliers International, Philip Morris Decathlon, Plus supermarkten of Dirk van de Broek weten uit eigen ervaring wat de voordelen zijn van een probleemloze vloerovergang daarom hebben wij voor hen zelfs bij meerdere filialen Elastobridge verwerkt. Een beter bewijs van de effectiviteit kun je bijna niet krijgen, de enige manier om nog meer gevoel te krijgen is de eigen ervaring.

Resultaten vloer vlakheids metingen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier