PaccFloorService

Stökskesweg 12
5571 TJ Bergeijk

Vlakke voegovergang

Vlakke voegovergang

Maak uw vloer vrij van ongelijkheden

Beschadigingen of oneffenheden aan uw vloer kunnen gevaarlijke situaties veroorzaken, voor zowel mensen als machines. Daarnaast zorgen ongelijkheden ervoor dat de werkzaamheden niet zo efficiënt mogelijk verlopen. Een vlakke voegovergang laat uw vloer weer vloeiend in elkaar over lopen.

Naadloze voegovergang

Maar eerst, wat is een voegovergang?

Een voegovergang is een constructie/voeg (tussenstuk) in een vloer. Het doel is om een flexibele overgang te vormen tussen verschillende vloerdelen, waardoor vloerdelen in uw magazijn vloeiend in elkaar over lopen: “De ElastoBridge”

Waarom een vlakke voegovergang?

Oneffenheden in uw magazijn kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat mensen en machines extra belast worden door schokken en trillingen. Daarnaast zorgt een vlakke voegovergang voor meer efficiëntie in de werkzaamheden en kan er comfortabeler worden gewerkt. Doordat machines geen verhoogde kracht op de vloer veroorzaken gaat deze aanzienlijk langer mee.

Resultaten vloer vlakheids metingen

Vlakke voegovergang

Als vloerspecialist beheersen wij de technieken voor het realiseren van een vlakke voegovergang tot in de puntjes. Zo repareren wij scheuren, brengen we voegen en flexibele voegovergangen aan en voeren we kleine tot grote reparaties uit. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw vloer weer een nieuw leven krijgt.

Is uw vloer toe aan een opfrisbeurt neem gerust contact met ons op voor advies en een vrijblijvende offerte.

Contactformulier